Nou telèfon d’atenció a les urgències d’atenció primària de nit

A partir del dia 29 d’abril, a les ABS de Cervera, Pla d’Urgell, Tàrrega, Balaguer, Borges Blanques i al CAP de Guissona, entrarà en funcionament un número d’activació de les urgències mèdiques del municipi, el 061 CatSalut Respon, de les 22 del vespre fins les 8h del matí.

Marcant el telèfon 061 CatSalut Respon, un equip de més de 200 professionals, format per teleoperadors/es, infermers/es i metges/ses, s’encarregarà de resoldre qualsevol dubte, consulta o problema de salut, ja sigui directament o mobilitzant els recursos d’urgència (metge/sa o infermer/a de capçalera) o emergència (unitats del SEM) més propers al malalt. El 061 CatSalut Respon és al vostre servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

L’entrada en funcionament d’aquest servei no comporta cap altre canvi en l’organització i dispositius sanitaris del municipi: ni en els horaris de funcionament dels centres, ni en els telèfons habituals de contacte, ni en el nombre de metges/ses i infermers/es encarregats de fer l’atenció a domicili, ni en la forma en què s’activarà la seva mobilització, que continuaran com fins ara. L’única variació és la substitució del número d’urgències pel telèfon 061 CatSalut Respon.

També es podrà accedir al servei 061 CatSalut Respon a través d’un smartphone descarregant l’app 061 CatSalut Respon. Si truqueu a través d’aquesta app sabran la vostra localització i, sempre que hi inclogueu el vostre número de la targeta sanitària, seran coneixedors de les vostres dades de salut. A més, hi trobareu informació d’interès, la localització dels equipaments sanitaris, les farmàcies de tot Catalunya, així com vídeos de primers auxilis que us poden ser d’utilitat.

cat salut flyer 1
cat salut flyer 2
0