Descobreix la nostra proposta turística

Tasta el millor oli del món

Visita la Cooperativa la Fraternal de l’Albagés i descobriràs les instal·lacions tradicionals per veure com es fabrica el millor oli del món.
Contracta una visita i passaràs un matí d’allò més interessant.

Menja com a casa

Bar El Casal

A l’Albagés hi trobaràs un Bar Restaurant on podràs menjar un bon menú amb productes de la terra. Al mig del Passeig de les Garrigues es situa el Bar Casal.

Menja allà, encarrega el dinar i escull el menú que més t’agradi.
Un local acollidor on coneixeràs als veïns del municipi.

Bar Casal: Tel. 973 121 016

Bar de Tapes El Racó de l’Albagés

Si voleu gaudir d’un bon esmorzar, dinar o sopar, no dubteu en visitar el Bar de Tapes El Racó de l’Albagés, situat al Carrer Nou nº2.

Ideal per a grups i ciclistes, ja que compta amb un magatzem per a poder guardar-hi la bicicleta, mentre desconnecteu una estona i gaudiu de la seva hospitalitat!

El Racó de l’Albagés

Visita l’embassament

La nova presa de l’Albagés s’emplena poc a poc. Excursions, caminades amb amics i en família. Truca a l’ajuntament i t’orientarem per accedir al mirador. No intentis accedir-hi pel teu propi peu.

Bon vi

La passió i respecte per la terra, la cura i delicadesa en cadascuna de les fases del procés d’elaboració i les mans expertes de l’enòleg Martí Magriña han aportat a Clos Pons un bagatge vinícola que consolida el celler com un referent de qualitat dins de la D.O. Costers del Segre i en l’àmbit internacional. Així ho avalen els reconeixements rebuts pels consumidors i per les institucions més prestigioses a escala mundial.

Compra de proximitat

A Queviures Rosalina podràs trobar tots aquells productes necessaris sense moure’t de l’Albagés. Ubicada al mateix edifici de la Cooperativa i a la Plaça Pompeu Fabra. Pa, embotits, begudes i un gran assortit.

Tel: 973 121 218

Allotja’t 

Viu una experiència Rural a Ca La Miquela. Una casa del poble on et podràs quedar a dormir, menjar i descobrir la fauna autòctona de l’Albagés.
Una experiència ideal per a les famílies o grups d’amics.

 

Passa-ho bé i escapa’t

La primera casa d’Escapisme de la província de Lleida. Mira una pel·lícula i continua l’experiència entrant en una casa ambientada als anys 70 i resol tots els enigmes per poder sortir.

 

Instal·lacions esportives

Camp de Futbol, pista poliesportiva, piscines, camp de bitlles, camp de petanca, zona d’esbarjo. L’Albagés compta amb diferents instal·lacions i racons en els que podràs desconnectar de la teva rutina i connectar amb la tranquil·litat i qualitat de vida.

 

Biblioteca

Un espai de tranquil·litat on podreu trobar tot tipus de llibres actuals, navegar per internet, videoteca, espai de projecció i el club de lectura, que es reuneix un cop per setmana.

 

0