Què ens proposem?

Accions pel 2017

OBJECTIUS 2017:

En aquest apartat volem fer un llistat de les actuacions que considerem imprescindibles aquest 2017, algunes de les quals ja tenen una data d’execució, d’altres encara no, tot i que la nostra intenció és poder-les dur a terme durant aquest any, o al menys inciar-les.

  1. Millores al bar Casal: A partir del mes de gener s’iniciaran les obres al bar Casal per la construcció d’una cuina nova que s’adapti a la normativa sanitària i l’adaptació dels lavabos. Durant el període d’execució de les obres el bar estarà tancat però s’oferirà el servei a la sala del ball.
  2.  Neteja del dipòsit municipal d’aigua i aïllament de filtracions: Per tal de millorar la qualitat de l’aigua de consum durant aquest any es netejarà el dipòsit municipal d’aigua i s’aïllaran les filtracions que actualment hi ha. Això provocarà que algunes hores es restringeixi el servei però intentarem que provoqui els mínims inconvenients a tothom.
  3. Sala de vetlles: Per nosaltres és una prioritat construir una sala de vetlles al municipi i treballarem per fer possible l’inici de la construcció de les obres durant aquest any.
  4. Contractació durant 6 mesos d’un ajudant d’agutzil: Com cada any, des de l’ajuntament de l’Albagés contractarà una persona en situació d’atur que estigui inscrita al Servei d’Ocupació de Catalunya per ajudar a l’agutzil municipal durant 6 mesos. Així aconseguim una ocupació temporal d’alguna persona de la zona i un reforç a les tasques de millora i manteniment del municipi. Aquest fet no suposa cap cost per l’Ajuntament.
  5. Recuperar espais i racons: Volem acondicionar la zona de les Coves, mentre esperem una possible ajuda europea. Volem ajardinar espais del poble i pintar racons i entrades del poble amb murals creatius.
  6. Pla estratègic local: Ja s’han començat a prendre decisions pel que fa al pla estratègic on esperem que a la primavera del 2017 ja es pugui presentar i debatre amb els participants.

Què pots fer com a veí, per fer de l’Albagés un poble millor?

– Mantenir les teves propietats en bon estat per evitar que envelleixi i pugui provocar danys.

– Reciclar és cosa de tots, tant si tens un negoci com si no és important que ho facis ja que Les Garrigues és la comarca que menys recicla, però dins la comarca el nostre poble és el novè que menys recicla. Aquest fet provoca que a nivell de comarca si no reciclem s’apugen els impostos d’escombraries, com ha passat aquest any. És per això que demanem el vostre granet de sorra per fer de les Garrigues una comarca responsable i evitar l’increment d’impostos.

– Els humans ens diferenciem dels animals per la capacitat de pensar i raonar. És per això que entenem que els vostres animals de companyia puguin escapar-se, defecar a diferents zones del municipi, remenar les escombraries…. però demanem a tots els habitants que es responsabilitzin els dels seus animals de companyia, evitant que vagin solts pel poble, recullin els excrements o evitin que els gossos orinin les façanes o mobiliari públic.

…. i si encara vols més….

Fes-te VOLUNTARI i entre riures i xerinola restaurarem els racons més emblemàtics de l’Albagés!!!

Contacta

Posa't en contacte amb nosaltres.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search