Protocol de Seguretat

Per una Festa Major Segura

amb el suport de Rastrejadors.cat

EL RECINTE

Podeu fer clic damunt de les diferents àrees del mapa. El recinte es divideix en la Zona de Festes, amb punts de control. I la zona segura, amb cadires i palcos a reservar.

Veure en pantalla completa

Acreditacions a la ZONA DE FESTES

Els actes de Festa Major se celebraran en un recinte adreçat només per peatons. Dins del recinte hi haurà diferentes àrees. Per accedir al recinte, caldrà inscriure’s digitalment o al mateix moment d’entrar, donant el nom i cognom i un telèfon de contacte.

Us podeu registrar tots els habitants que viviu regularment al poble. També els que sou regulars cada cap de setmana, independentment de si esteu o no empadronats.
Registre per les persones que veniu de tant en tant, familiars, amics, parents o persones d’altres localitats que voleu venir a gaudir de la festa.

Reserves a ZONA SEGURA

A continuació, et presentem un esquema de com serà la Zona Segura. Aquesta zona estarà disponible per gaudir amb seguretat i distància dels actes programats. Per accedir a la zona, podeu reservar per internet o bé en el mateix punt d’accés. Si decideixes reservar el teu espai, ho hauràs de fer per cada acte. Hem d’assegurar-nos una desinfecció i un control de les instal·lacions.

Consulta el manual de dubtes per saber com has d’actuar

mapasegura

RESERVAR

Divendres 28

Dissabte 29

Diumenge 30

0