Descobreix la nostra proposta turística

Tasta el millor oli del món

Visita la Cooperativa la Fraternal de l’Albagés i descobriràs les instal·lacions tradicionals per veure com es fabrica el millor oli del món.
Contracta una visita i passaràs un matí d’allò més interessant.

Menja com a casa

A l’Albagés hi ha dos Bars Restaurants on podràs menjar un bon menú amb productes de la terra. Al mig del Passeig de les Garrigues hi ha el Bar Casal i a peu de carretera, direcció Juncosa i Soleràs, trobareu el Bar Braseria Set.

Menja allà, encarrega el dinar i escull el menú que més t’agradi.
Uns locals acollidors on coneixeràs als veïns del municipi.

Bar Casal: Tel. 973 121 016
Bar El SET: Tel. 973 121 089

Visita l’embassament

La nova presa de l’Albagés s’emplena poc a poc. Excursions, caminades amb amics i en família. Truca a l’ajuntament i t’orientarem per accedir al mirador. No intentis accedir-hi pel teu propi peu.

Bon vi

La passió i respecte per la terra, la cura i delicadesa en cadascuna de les fases del procés d’elaboració i les mans expertes de l’enòleg Martí Magriña han aportat a Clos Pons un bagatge vinícola que consolida el celler com un referent de qualitat dins de la D.O. Costers del Segre i en l’àmbit internacional. Així ho avalen els reconeixements rebuts pels consumidors i per les institucions més prestigioses a escala mundial.

Compra de proximitat

A Queviures Rosalina podràs trobar tots aquells productes necessaris sense moure’t de l’Albagés. Ubicada al mateix edifici de la Cooperativa i a la Plaça Pompeu Fabra. Pa, embotits, begudes i un gran assortit.

Tel: 973 121 218

Allotja’t 

Viu una experiència Rural a Cal Pauarro o a Ca La Miquela. Dues cases del poble on et podràs quedar a dormir, menjar i descobrir la fauna autòctona de l’Albagés.
Una experiència ideal per a les famílies o grups d’amics.

 

Passa-ho bé i escapa’t

La primera casa d’Escapisme de la província de Lleida. Mira una pel·lícula i continua l’experiència entrant en una casa ambientada als anys 70 i resol tots els enigmes per poder sortir.

 

Instal·lacions esportives

Camp de Futbol, pista poliesportiva, piscines, camp de bitlles, camp de petanca, zona d’esbarjo. L’Albagés compta amb diferents instal·lacions i racons en els que podràs desconnectar de la teva rutina i connectar amb la tranquil·litat i qualitat de vida.

 

Biblioteca

Un espai de tranquil·litat on podreu trobar tot tipus de llibres actuals, navegar per internet, videoteca, espai de projecció i el club de lectura, que es reuneix un cop per setmana.